Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Lädertyper i allmänhet är läder som säljs i fyra former:

Fullnarvskinn hänvisar till läder som inte har haft den övre "top grain" och "split" separerade lager. Fullnarvigt hänvisar till hudar som inte har slipats, kratsade eller putsade  Den kornet tillåter fibern styrka och hållbarhet. Säden har också andningsförmåga, vilket resulterar i mindre fukt från långvarig kontakt. Hellre än att bära ut, kommer det att utveckla en patina med tiden. Hög kvalitetläder möbler och skor är ofta gjorda av fullnarvskinn. Fullnarvigt läder är normalt finns i två finish typer: anilin och semi-anilin.


Top-läder är det näst högsta kvalitet och har haft "split" lager separerade bort, vilket gör det tunnare och mer följsamma än full spannmål. Dess yta har slipat och en täckfärg till ytan som resulterar i en kallare, plastig känsla med mindre andningsförmåga, och kommer inte att utveckla en naturlig patina. Det är oftast billigare och har större motståndskraft mot fläckar än fullnarvskinn förblir så länge finish obruten.


Rättad-läder är några läder som har haft en konstgjord spannmål tillämpas på dess yta. De döljer används för att skapa korrigerade läder inte uppfyller de standarder för användning i skapandet vegetabiliskt garvade eller anilin läder. De brister rättas eller slipat bort och en artificiell spannmål imponerade i ytan och klädd med bets eller färgämnen. De flesta korrigerad skinn används för att göra pigmenterade läder som fasta pigment hjälper till att dölja de korrigeringar eller brister. Rättad säd läder kan främst köpas som två finish typer: semi-anilin och pigmenterade.


Splittläder är läder skapas från den fibrösa delen av huden som blir kvar när top-korn av råhuden har skilts från gömslet. Under uppdelning, är de korn och släppa split separerade. Nedgången split kan ytterligare split (tjocklek tillåter) i en mitt split och kött split. I mycket tjocka hudar, kan mitten  delas upp i flera lager tills tjockleken förhindrar ytterligare uppdelning. Splittläder har sedan en konstgjord skikt appliceras på ytan av den delade och är präglad med ett läder korn (bycast läder). Splittring används också för att skapa mocka. De starkaste suedes görs vanligen från spaltat narvläder (som har kornet helt bort) eller från köttet split som har rakat till rätt tjocklek. Suede är "luddiga" på båda sidor. Tillverkare använder olika tekniker för att göra mocka från fullnarvat. En omvänd mocka är ett kornat läder som har utformats i läder artikeln med säden vänd bort från den synliga ytan. Det anses inte vara en sann form av mocka .

Information hämtad från Wikipedia och översatt i Google .


Drift & produktion: Wikinggruppen