Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 

Vilka betal- samt kreditkort accepterar ni?  

Vi accepterar både Visa och MasterCard. När Ni betalar med kort dras köpbeloppet från ditt konto när Ni bekräftat köpet.
För oss är det väldigt viktigt att Ni känner Er säker/trygg när Ni gör affärer med oss över internet. Vi använder oss därför av Posten/Auriga som är certifierade enligt internationella kortutgivares nya skärpta säkerhetskrav (PCI). Vidare använder vi oss utav säkerhetstekniken 3D Secure (Verified by Visa & MasterCard Securecode) fullt integrerat i vårt system. Detta är en global säkerhetsstandard som är direkt framtagen av Visa och MasterCard för att säkra betalningar över internet. Överföringen av pengar sker med SSL-kryptering, detta innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter så Ni kan känna Er trygg och säker eftersom banken står för riskerna.

 

Kan jag köpa på avbetalning?

Tillsammans med Kreditor/Svea Ekonomi kan vi erbjuda Er möjligheten att dela upp Er betalning upp till 36 månader. Väljer Ni avbetalning är det viktigt att Ni anger ert personnummer i kassan. Det är detta som sedan ligger till grund för den kreditupplysning som alltid genomförs vid betalning med Kreditor.

Avgifter samt räntor:

 

Månader

Ränta Uppläggnigsavgift
30%95 kr
60%195 kr
120%295 kr
249,95%295 kr
369,95%295 kr
 
 

 

 

 


Aviavgift om 29 kr tillkommer.

 

Kan man betala mot faktura?

Självklart kan man det. Börja med att välja fakturaalternativ i butikens kassa. För att genomföra ditt köp skriver du in ditt personnummer. Då görs automatiskt en mikroupplysning som tar ca 1 sekund. Upplysningen gör Svea Ekonomi för att säkerställa dina personuppgifter och godkänna ditt köp.
Fakturaavgift om 50 kr tillkommer.Kan man handla direkt i Lagret?

Naturligtvis kan man köpa varan/varorna på plats. Däremot tar vi endast emot kortbetalning, av säkerhetsskäl hanterar vi ej kontanter i butiken.
Betalning sker då på samma sätt som om ni skulle handla hemma, dvs genom vår webshop.


OBS! Om Ni aktiverat 3D-Secure måste Ni ha bankdosan tillgänglig.

 

 

 

 

 


Drift & produktion: Wikinggruppen